tolga ferhat 27-01-2016, 20:38:39
kalemınıze ve ellerinize saglık
ben de okudum çok güzül ene düşüdüren asile 'nin kendince haklı görmesi ama nefret ettigi kişi yani annesinin de geçmişin de neler yaşanını tam bilseymiş nu kadar acı çekmezdi. ama çok ibretlik ve güzeldi.
büşra 28-07-2013, 20:11:40
büşra
yengemin kütüphanesinden aldım okudum gözümde yaşlarla çok etkilendim hayat acımasızdır ama umudunu kaybetmemeli bir asilde bizi bulur belki(ablamada okuttum bayıldı kitabı bende en kısa zamanda alacağım kütüphaneme)
çilem 14-02-2013, 15:10:57
slm
Ben bu kitabı bir ARKADAŞIMDAN aldım okuduğumda kendimden nefret ettim ve kendime geldim inanın Allah razı Olsun Sizdende bana kitabı veren o ARKADAŞIMDANDA ne kadar günahın içinde olsakta bana bu kitabı verdi okumamaı söyledi öyle etkili oldu ki sağolun ALLAH RAZI OLSUN
ümeyr 20-12-2012, 17:57:22
slm
bunu begendim
DENİZ 15-04-2012, 20:29:29
EMİNE ABLAMA
emine ablam ALLAH SENDEN VE SENİN GİBİ HAKKI YAZANLARDAN BİN KAT RAZI OLSUN. BU KİTABI BU GÜN BİTİRDİM. HER ROMANINIZIN SONUNDA MUTLU DA BİTSE ÜZÜLÜYORUM. ÇÜNKÜ BİTMESİNİ HİÇ İSTEMİYORUM. SİZİN KİTAPLARINIZLA DAHA YENİ TANIŞTIM AMA ŞİMDİDEN BİZE NASIL KIYDINIZ? NE OLUR İHANET ETME VE SEVGİDE HİÇ VEFA YOK MU? YU OKUDUM. TÜM AMA TÜM KİTAPLARINIZI OKUYACAĞIM İNŞAALLAH. NE OLUR SİZ YAZMAYA DEVAM EDİN NE OLUR DAHA FAZLA ROMAN VE DİNİ SER YAZIN. SİZİN KİTAPLARINIZ BENİ UFKUMU AÇIYOR. DAHA ÖNCE GÖREMEDİKLERİMİ GÖRMEYE BAŞLADIM. ALLAH SİZDEN TERAR RAZI OLSUN. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. BEN SİZİN KİTAPLARINIZI OKUDUMADAN ÖNCE DE DİNİNE BAĞLI BİR İNSANDIM AMA MÜCAHİDE OLMA GİBİ BİR NİYETİM YOKTU. SİZİN KİTAPLARINIZIN SADECE 3 ÜNÜ OKUMAMA RAĞMEN ARTIK İSLAMIN MÜCAHİDESİ OLMAK İSTİYORUM. BU ARADA BEN 17 YAŞIMA YENİ GİRECEK BİR GENÇ KIZIM. NELER BAŞARDIĞINIZI GÖRÜN DİYE YAŞIMI DA YAZMA İHTİYACI HİSSETTİM. SİZİN GİBİ YAZARLARA İHTİYACIMIZ VAR.
Xaqani 24-08-2010, 15:51:21
Men Azerbaycandan yaziram.Bundan evvel Cin ishkencesin oxudum cox ela cox beyendim. Bu kitabi butun kitab evlerinden sorushdum tapa bilmedim. ALLAH rzasi ucun bu kitabi mene BAKUye gonderen olsa cox sevinerdim. Assalamu Aleykum ve Rahmatullahi ve Berekatuhu. Khagani_nuriyev@yahoo.com
yılmaz 21-06-2010, 13:37:42
gg
süper bi kitap tebrikler
levent yiğit 28-04-2010, 01:02:30
sevgide hiç vefa yokmu
ablacığım..ben bu zamana kadar bir çok kitap okudum etkisinde kaldığım kitaplar oldu hali ile yanlız bu kitabı okuduğum zaman sanki o a nı yaşamış gibi hissettim kendimi..çok etkilendiğimi belirtmek isterim..tekrar size teşekkür ve şükranlarımı suna gözünüzün ve kalbinizin nur 'unun eksik kalmamasını temenni ederim..selametle
harun koca 18-04-2010, 20:58:17
sadece ağlamak istiyorum abla islamiyetti yşayamıyorum
12-04-2010, 22:04:58
selamü aleyküm
dadaşkızı 10-04-2010, 20:13:02
çok etkileyici
fazla kitap okumaya vaktim yok.fırsat buldukça okuyorum.ilk kez okuyorum sizin kitabınızı.oda bu kitap oldu.çok etkilendim bundan sonra diğer kitaplarınızıda almayı düşünüyorum.emeğinize sağlık.
gurbetci 25-03-2010, 21:29:59
selamunaleykum
canim emine hocam kitabi tam 4 saatte bitirdim ama hizini anlatmak degil amacim bu kitap beni kendime geitrdi yanlislarin nelere kadar gidebilecegini gösterdi bana aklimi basima getirdi benim Allah razi olsun hocam bu kitap bana cocuklarimla nekadar cok ilgilenmem gerektigini anlatti bana aylardir dizilerden alamiyordum kendimi ama ruhum huzurluda degildi kücüklerimle ilgiyi biorakin kucagima bile alamiyordum cünkü dizi bitince isler duruyordu öyle yetistirmekten kosusturuyordum cocuklarimi hep unutuyordum oyunlariyla tek basina canlari sikilyordu simdi bundan sonra nasil bir anne olacagimi hatirlatti bu kitap bana arkamdan cocuklarim annem hep dizi izliyordu demesinler bunlari söylemek istedim icimden geldi cünkü herkes uyanmasi gerek cock vahim dururmu annelerin ben uyandim nolur annelrimiz sizlerde uyanin diziler mahfedecek ailelerimizi ..... : (((((
bu kitabi özellikle ANNELER okumali !!!
ipek 29-01-2010, 17:07:05
ipek
süper bir kitap daha yeni bittirdim şimdi ben kimin kurbanıyım kitabını okuyorum ben sizin neredeyse bütün kitaplarınızı okudum
zeynep çay 28-01-2010, 13:44:18
görünmek istenmeyen eser
çok değerli emine ablacığım bi çok kitabını okudum hepsi birbirinden değerli hayat öyküleri ni anlatıyor bu bilgilerden bizleri mahrum bırakma allaha emanet olun
urfalı hülya 19-01-2010, 23:24:57
selamun aleyküm degerli hocam
sevgide hiç vefa yokmu adlı kitabınızı severek okudum 3 defa okudum çok güzeldi bende imam hatip lisesine gidiyorum inşallah bende sizin gibi yazar olurum sizin kadar güzel kitap yazamam ama
efse 26-11-2009, 21:09:28
süper bir kitap ama her seven bu adam gibi olmuyorki inş. müslüman
lara böle adamlar gelir inş. s.a
irem 15-11-2009, 14:19:48
gercekten süper bi kitapdı allah razı olsun emine ablamızdan böyle bi kitap yazdıgı için herkese tavsiye ederim
ibrahim hail 03-10-2009, 15:59:39
kitaplarınız VE SİZ
yorum yapmak sitemiyorum sadece kitaplarınızı tartışmak istoyrum bu kitabı okumadım 16 yaşındayım sizi çook seviyorum alah uzun ömür versin kitaplarınızı da okuyorum ama sizinle sohbet etmek istoyurum ki bunu ben deil btün okurlarınız istoydur kesin bundan bende biraz endişeliyim
nurettin 07-06-2009, 12:23:42
way be
ben bu kitabınızdan önce onlarca kitabınızı okumuştum ama bu kitabı okuduktan sonra niye bu kadar geç kaldım dedim kendi kendime okumak için tek kelimeyle büyüleyici süper ötesi bir kitap hala resimini veya kitabı bir yerde görsem mutlaka bi gözden geçiririm süpersiniz!
pınar 20-02-2009, 19:14:56
S.A GERÇEKTEN TÜM KİTAPLARINIZ GİBİ BU D A ÇOK GÜZELDİ.ARKADAŞLARIMA OKUTTUM HEPSİ ÇOK BEĞENDİ....RABBİM DAHA GÜZEL KİTAPLARLA BULUŞMAMIZI NASİP ETSİN.. RABBİME EMANET OLUN..
ali kemal 24-01-2009, 23:52:16
ALLAHIN İNAYETİYLE...
SEVGİLİ ŞENLİKOĞLU KİTAPLARINIZI BİR NAÇİZANE EDEBİYATÇI OLARAK OKUYORUM,NEREDEYSE TÜM ROMANLARINIZI OKUDUM VE HALA OKUYORUM YAPITLARINIZI,ŞUNU GÖRDÜM Kİ KONUNUZ İSTERSE ÇOK SIĞ BİR BAHİS OLSUN;FAKAT SİZ ADETA ''GÖZBEBEĞİNİN İÇİNE GİRİP ROMAN YAZABİLME''İSTİDADI İLE TABİ ALLAH'IN YARDIM VE İNAYETLERİYLE ROMANLARINIZI YAZIYORSUNUZ.ROMANLARINIZI OKUYUNCA DAVANIZI,AŞKINIZI ANLIYORUM,BAZEN AĞLADIĞINIZI HİSSETTİĞİM OLUYOR BEN DE DUYGULANIYORUM....SELAMETLE EFENDİM....
diyarbakırdan selamlar... 09-12-2008, 12:12:37
s.a. hocam bu kitabı okurken ciğerimiz parçalandı.hem acıları bir okadar da gerçekleri anlatıyor.bize ders oldu bu kitap. İnş. herkes de ders çıkarır bu kitaptan.ellerinize sağlık hocam diğerleri gibi mükemmel bir kitap yazmışsınız.kitaplarınızı okumaya devam.... selametle kalın inş.
Nurcihan 29-10-2008, 13:42:34
S.a
S.a Emine aßLacım bu kitabınızıda okudum ve harika idi.(diğer kitaplarınız gibi)
ALLah razı oLsun Raßßim sizlere uzun ömür ihasan eyLesin
ßütün kitaplarınızı okurken ağlıyorum çok seviyorum sizin yazılarınızı..
SeLamet ve saygıLarımLa.....
kitap kurdu 16-09-2008, 18:14:22
s.a
gece 12 de başladım ve sabah 7 de bitirdim harika bir kitap sevginin gerçekten ne demek olduğunu anlatıyor alllah bize kemalin sabrından versin :D allah senden de razı olsun
Şerife 18-07-2008, 20:29:54
müthiş bir kitap
esselamün aleyküm ben geçen yaz okumuştum bu kitabı çok beyendim bende sevginin olmadığı yerde paşa olmaktansa , sevginin olduğu yerde köle olmaya razıyım. arkadaşlarım da çok beyendi . elime alınca bırakamıyorum kitablarınızı emine abla bitesiye kadar her sayfayı soluk soluğa Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah Allah razı olsun ablacım. esselamün aleyküm ve rahmetullah
esra 17-03-2008, 19:04:56
ESRA
kitabınızı geçen sene okudum,gerçekten çok güzel bir kitap.çok severek okudum bir günde bitirdim,Rabbim ilminizi artırsın.teşekkür ederim...
Duygu ALTUN 22-02-2008, 17:42:57
..
Bu kitabı yoculuk sırasında okudum ve hemen bitirdim gercekten sahane bir kitap ben en çok etkileeyn asil'in sevgisiydi acaba gerçekten varmıdır böyle bir sevgi....
emine 11-02-2008, 18:33:22
merhaba
ben bu kitabınızı beğendim anacak bazı yerleri kafamı çok karıştırdı o cümlelerde terör lehine bir anlam çıkardım (gerilla tipi asker.amerikan askerinie karşı övülmüş)
şimdiye kadar birçok kitabınızı okudum.çevrem bunu çook eleştirdi.bu kitabı oukrken onlar bu cümleleri gösterdiler.ama ben sizi ve kitabınınzı savunamadım.söyleyecek bişey bulamadfım
saygılarrr
veli birtek 06-02-2008, 19:06:28
selamlar
bu kıtap benım bıtırdığım ılk kıtab emıne ablaya tesekkur ederım bu eserı ıle benı derınden etkıledı
ve kıtapları daha cok sewmeye we okumaya basladım tesekkurler ablacım yureğıne sağlık
TUTKU 01-02-2008, 13:57:26
SELAMIN ALEYKÜM BENDE BU KİTABI SEVEREK OKUDUM TEK CÜMLE İLE EMEĞİNİZE SAĞLIK. ALLAH A EMANET OLUN
azrail78 18-01-2008, 14:32:37
ben bu kitabı arkadaşımdan dydum ve okudum tek kelime ile muthiş bir kitap tek solukda okudum elimden bırakamadım ve ortasında agladıgımı itiraf edeyim mutlaka tanıdıgım herkse tavsiye ediyorum ve arka kapakdaki şiir zaten kitabı tam anlamıyla anlatıyor...
yeker 12-01-2008, 04:31:37
tebrik
yazmış oldugunuz diğer kitaplar gibi bu kitabınızda çok güzel. diğer arkadaşlar gibi bende bir raslantı üzerine okumak nasip oldu konusu çok hoş ve yine soluksuz bir kurgu .kitabınızı önceden okumuştum yorum yazmak gecenin bu kör karanlığına kısmet oldu.İnşallah diğer yazmış oldugunuz kitapları okumaya nail oluruz. allaha emanet olun...
esra 06-01-2008, 14:44:00
en cok etkilenenler...
aldatılma weya aldatma ne kadar kotu bişey diğmi? bu kıtabı okuduktan sonra bir kez daha ewet diye haykırdım içime... en cok etkilenenler ise : çocuklar gunahsız yawrucakların karyola bağlanma bolumunu okurken daha fazla goz yaslarıma engel olamıycağmı anladım. kemalide buyuk aşkından dolayı kutlarım ... asil we asile olmak ne guzel... :)
sümeyye 31-12-2007, 16:54:53
s.a
kütüphande karşılaştım.okudum.çok çok çok çok beğendim.ağladıım,ağladım,ağladım ve yine ağladım.çünkü bazı olaylar çok duygu yüklüydü.e.şenlikoğlunun kitapları arasında farklı ve çok güzel bir üslup olduğunun belgesidir diyebiliriz.allah kalemine,yüreğine kuvvet versin inş.herkese tavsiye ederim.arkadaşlar.a.eolun zira o emanetlerini asla zayi etmez.
ozlem 24-12-2007, 01:59:50
ozlem
Slm ben belcikadan ozlem ben emine senlik oglu hanimin kitaplarini okuyarak turkcemi ilerletim cunku ilk defa turkce kitap okuyorum oda emine senlikoglunu kitaplari ilk defa boyle zevklere okuyorum bi kitabi gercekleri anlatan bazen de ben dusundurur ve o yanlisi yapmaktan geriye adim atarim emine ablanin kitaplari sayesende cok yanlis dan dondum allah ragzi olsun hele de sevgide hic vefa yokmu su an bitiremedim daha kitabi turkcemle anca 1hafta da bitiyor hehe ama beni cok akillandirdi bu kitap
yorgun yürek 23-12-2007, 01:46:38
Tek kelime ile MUHTEŞEM!!!!!!!!
Allah ilminizi arttırsın inşallah( AMİN)
h.elif 03-11-2007, 11:22:51
emine abla gerçekten çok güzel bi kitap olmuş bende arkadaş gibi tesadüfen aldım.inanmazsınız ağladım yazık ya neyse başarılarının devamı diliyorum















bushra 26-10-2007, 21:24:07
bushra
ben henüz bu kitabı okumadim ama en kısa zamanda okuycam cogu kitaplarının cogunu okudum emine abla gerçekten çok güzel inş bunuda okuycam.en cok etkilendigim kitaplardan biride imamiın manken kızı ve çingene oldu cok üzel yazmişsin içindeki mesajlar gerçekten çok güzel allaha emanet ol
merve 22-10-2007, 17:03:35
selamun aleyküm hocam
her kitabınızda olduğu gibi bu kitabınızda çok müthişti insanları değişik konulara yönlendirdiğiniz iin allah razı olsun sizden ve sizin gibi davasına ihanet etmeyenlerden
nuri 08-08-2007, 22:24:09
ben bu kitabı daha biraz önce bitirdim ve o kadar çok beğendimki anlatamam gerçekten şu an içinde bulunduğumuz bi problemi çok güzel anlatmışsınız size yürekten teşşekür ederim emine abla ve bu kitabı bütün gençlerin okumsını öneriyorum s
ESRA 03-07-2007, 16:46:19
MÜKEMMEL
BEN BU KİTABI TESADÜFEN ALDIM GERÇİ HAYATTA TESADÜF DİYE BİR ŞEY YOK AMA ÇOK GÜZEL BİR KİTAP.....
GERÇEKTEN SEVGİ EMEK İSTEYEN BİR ŞEYMİŞ ONU ANLADIM EMİNE ABLA SANA NASIL TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR ALLAH RAZI OLSUN
siirtten yakup 05-05-2007, 21:24:23
sevgide vefa
ben bu kitabı gecen yaz okudum çok beğenmiştim bu sene fakültede türkçe ve diksiyon dersinde hovamız sevgi hakkında kompozisyon sormuştu ben bu kitaptan esinlenerek sevgide hiç cefa yokmu sorusu etarfında kompozisyonumu yazdım tamamen bu kitaptan esinlenereek yazdım hoca çok begenmiş ve en yüksek puanlardan birini aldım 100 üzerinden 90 aldım teşekkürler bu kitaba